Патронен празник

СУ "Симон Боливар" отбеляза патронния си празник с тържество и отличия

Честването на патронния празник се проведе с много ентусиазъм и радост. Великолепното тържество привлече вниманието на ученици, учители и родители, които се събраха, за да отбележат този специален ден. В началото на събитието, директорът на училището изрази благодарност към всички за ангажимента и постиженията им през учебната година.

Едно от най-важните моменти на празника беше награждаването на отличените ученици, които се отличиха със своите постижения в различни състезания през учебната година. Отличените бяха поощрени и поздравени за своята добра работа и преданост към образованието. Това беше истинско възнаграждение за техния усърден труд и мотивация за бъдещи успехи.

Вокалната група на училището представи специален музикален програма с песни. Изпълнението им беше изключително вълнуващо и вдъхновяващо. Музикалният поздрав от учениците от 1, 2 и 3 клас беше още едно вълнуващо изживяване. С малките таланти на сцената, празникът придоби още по-сърдечен и невероятен характер. Учениците пренесоха своето вълнение и невинност в своята изпълнение, като разтопиха сърцата на всички с присъствието си.

Отбелязването на патронния празник на СУ “Симон Боливар” беше изпълнено с радост и благодарност. Това беше моментът, в който училищната общност се обедини, за да отбележи важността на образованието и наследството на Симон Боливар. Събитието показва дълбокото уважение към историята, ценностите и постиженията на големия Освободител, както и ангажимента на училището да формира и възпитава следващото поколение лидери.