Първо място БДП – 25.02.23

СУ "Симон Боливар" спечели първо място в състезание по безопасност на движението по пътищата в град Пловдив

Учениците от СУ “Симон Боливар” в град Пловдив могат да бъдат горди от своето постижение в областта на безопасността на движението по пътищата. Училището спечели първо място на състезание за ученици от 5 до 7 клас на областно ниво в Пловдив, като се класира за регионално ниво на състезанието.

Състезанието включваше теоретична и практична част. Учениците трябваше да отговорят на въпроси свързани със законите за движението по пътищата и правилата за безопасно каране на велосипед. След това, те трябваше да демонстрират уменията си, като караха велосипед по определено трасе, като спазваха всички правила за безопасно движение.

Учениците от нашето училище се подготвяха много усърдно за състезанието. Те участваха в специални занятия, които им помагаха да научат повече за безопасността на пътя. Учителите им бяха много отдадени и работиха усилено, за да ги подготвят за състезанието.

Като училище, ние сме много горди от постижението на нашите ученици. Това е доказателство, че училищното образование и обучението по безопасност на движението по пътищата са от съществено значение за нашите деца. Ние се стремим да създадем едно образователно средство, което не само да научава децата ни да четат и пишат, но и да им помага да се развиват като безопасни и отговорни граждани.

Нашите ученици, които спечелиха това състезание, заслужават поздравления и признание за техния усърден труд и ангажираност. Ние се надяваме, че този успех ще ги мотивира да продължат да работят усърдно и да се развиват като отговорни и успешни граждани на бъдещето.