Честит първи юни

Мажоретната група на СУ"Симон Боливар" завладя публиката със специален танц по повод 1-ви юни

На 1-ви юни, учениците от СУ”Симон Боливар” разнообразиха празничното събитие с невероятно изпълнение на мажоретната група. Участниците се подготвиха със специално подготвена танцова рутина и я изпълниха с изключителна грация и енергия пред пленената публика.

Събитието събра ученици, учители, родители и гости. Страстта и вълнението се усещаха във въздуха, когато мажоретките излязоха на сцената. Облечени в костюми и държейки своите пискюли, те впечатлиха публиката още от първия момент.

Под ръководството на техния инструктор, учениците от мажоретната група отделиха много време и усилия, за да постигнат перфектното изпълнение на танцовата рутина. Те тренираха интензивно, съчетавайки техника, грация и харизма във всяко движение. Това беше резултатът от техния ангажимент и страст към изкуството на мажоретките.

С участието си в празничното събитие, мажоретната група на СУ”Симон Боливар” постави още една важна крачка във възпитанието и културата на училището. Техният танц създаде прекрасна атмосфера и усет на празник, оставайки незабравим спомен за всички присъстващи.