Добре дошли

 

Къде да учим?

Кариерно ориентиране в училищното образование
7 клас
ДЗИ

Страници

 

Профил на купувача

 

В навечерието на Коледа  ентусиазъм в името на доброто е обхванал ученици, учители и родители. Всички празнични събития в СУ“Симон Боливар“ са посветени на дарителската кампания “Най-доброто за нашите деца и онкоболни“, инициирана  от УМБАЛ  „Св.Георги“. Своите артистични умения учениците представиха в редица  благотворителни  дейности, а родителите ги аплодираха и подкрепиха :

         1.“Бунтът на цифрите“ – 1 и 2 група на 2а и 2б клас - благотворително представление на учениците на г-жа Къртева и г-жа Ташкова

 

         2.“В очакване на Дядо Коледа“- благотворително представление на 3б клас с ръководител г-жа Вилхемова

         3.“Да съхраним традицията“  - 4б клас – благотворително представление – с ръководител г-жа Манчева

 

 

         4.Благотворителен коледен общоучилищен базар – разпродажба на артистични  предмети, изработени от ученици  от 1 до 8 клас.

 

         5.Фолклорна изложба - „Празничен зимен календар“,  подготвена от  група „Родолюбие“ по проект  “Подкрепа за успех“ с ръководител г-жа Костадинова.

 

         6.Коледен концерт на вокалните групи   на училището  с ръководител

 г-жа  Георгиева и танц на ученичките от 4 клас с ръководител Недялка Узунова

 

         7.Благотворителна  художествена  изложба  “Аз обичам….“ -  рисунки на ученици от 3 до 8 клас изработени в час по изобразително изкуство  с преподавател г-жа Докова

 

Книги за четене

2 клас
3 клас
4 клас
5 клас
6 клас
7 клас
8 клас
 

 

Наръчник

Как да подкрепим децата?


   Секция „Кризисна интервенция“ към Дружеството на психолозите в България и Институт Човешки Фактор ООД представят на вниманието ви Наръчник за оказване на спешна психологическа помощ на деца в критични събития „КАК ДА ПОДКРЕПИМ ДЕЦАТА“.
   Можете да свалите безплатно наръчника оттук (формат PDF, 1,5MB).